Stadsexpedities

Urban Pilots organiseert stadsexpedities in strategisch geselecteerde Emerging Urban Areas. Kansrijke plekken die nieuwe aandacht verdienen. De expedities brengen kwaliteiten in beeld als mogelijk startpunt voor nieuwe ontwikkelingen.

Met eigen ogen zien
De expedities zijn echte ontdekkingstochten: ze laten de stad met nieuwe ogen zien – buiten, weg van het bureau en de bekende gremia. Deelnemers leggen hun indrukken vast met foto’s, film, notities of op welke creatieve, persoonlijke manier dan ook. Daarnaast geven experts informatie over actuele ontwikkelingen en stedelijke ambities op regionaal, nationaal of internationaal niveau.

Een krachtige momentopname
Na de expeditie bespreekt het team gezamenlijk de persoonlijke indrukken. Door de verschillende perspectieven van de deelnemers ontstaat een rijk gelaagd beeld van het gebied. Een krachtige momentopname die wordt vastgelegd in een gebiedsboekje. Eke deelnemer krijgt hiervan een exemplaar.

Het begin van de nieuwe stad
Urban Pilots presenteert het gebiedsboekje op onze website http://www.urbanpilots.com en aan betrokken partijen. Hiermee voeden wij gezamenlijk de discussie over de staat van de stad en bieden inspiratie voor de stad van morgen.

Programma en maatwerk
Urban Pilots start in 2011 met een reeks van drie stadsexpedities rond de stadsranden van Utrecht. Wij doen ook stadsexpedities met speciaal samengestelde interdisciplinaire teams als onderzoekstool voor gebiedsontwikkeling. Graag geven wij informatie over de mogelijkheden.

Contact: Henri van der Vegt 06-48279213, Marijke Orthel 06-39435539, info@urbanpilots.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s