Presentatie NU De Toekomst bij alv

 

Tijdens de zomerledenvergadering van Nieuw Utrecht geeft Henri een update over het nieuwe project dat Urban Pilots via Nieuw Utrecht in gang heeft gezet: NU De Toekomst. De vereniging die wij in 2000 oprichtten, bestaat vijftien jaar. Reden om vijftien jaar vooruit te kijken. Aan de hand van actuele thema’s die de leden raken kijken wij naar de toekomst van de stad. Hoe ziet Utrecht er in 2030 uit? De ideevorming en teamvorming is in volle gang. Intussen zijn er 26 leden betrokken bij NU De Toekomst, hebben we 16 samenwerkingspartners en 10 trending topics. In juli start het programma met excursies door de stad van de toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s