NL Doet op Nijeveld

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Het is toch een wonder, NL Doet: regelt de Cecile Evers, beheerder van woningcorporatie Portaal, 300 gratis stoeptegels bij aannemer die eveneens gratis worden bezorgd met steekkarretje om de pallets van garage naar tuin te slepen. Op zaterdagochtend komen Cecile en collega Jolanda helpen bij het aanleggen van paden met stapstenen in de Nijeveldtuin. De tuindames zijn druk doende…. in de keuken om hapjes te maken. Wij krijgen nog versterking van bewoner zonder tuintje in de buurtmoestuin die hovenier blijkt te zijn en als een beest tegels sjouwt en legt. Natuurlijk komen de kinderen ook even helpen. Zij zijn er altijd. Lekkere hapjes trouwens. De dames bakken stug door, want moeten geld inzamelen voor de moskee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s