Tweede editie Proef Eetbaar Utrecht

PEU-Metaalkathedraal-de pieper mobiel
Na het succes van Proef Eetbaar Utrecht mag Urban Pilots ook in 2014 in samenwerking met het netwerk Eetbaar Utrecht de publieksdag van de Dag van de Stadslandbouw organiseren. Utrecht is dit jaar gaststad van het landelijke evenement. Op zich mag elk stadslandbouwinitiatief zich aanmelden voor de publieksdag. In Utrecht bundelen wij de krachten en brengen een gezamenlijk programma. Op zaterdag 17 mei kun je in Utrecht volop kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van stadslandbouw – van urban beekeeping (stadsimkerij) tot de eerste zelfoogsttuin van Utrecht, de lancering van de food coop en nieuwe producenten van streekproducten. Ook zijn er workshops moestuinieren en kun je natuurlijk volop proeven van al het lekkers. Door heel Utrecht kun je tuinen, restaurants en winkels bezoeken die met streekproducten werken. In april presenteren wij het programma. Gemeente Utrecht en Rabobank Utrecht e.o. maken Proef Eetbaar Utrecht mede mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s