Rubriek Proeftuinen van Utrecht op DUIC

IMG_5167
Stadslandbouw is volop in ontwikkeling in Utrecht. De tuinbouw neemt hierbij een bijzondere plek in, zowel bij ondernemers als pure liefhebbers. In en om Utrecht schieten moestuinen in verschillende vormen en maten de grond uit – van tuinderij en zelfoogsttuin, tot daktuin, mobiele tuin, schooltuin, buurttuin en vierkantemetertuin. Het verhaal van onze stadslandbouw blijft echter nog te veel binnenskamers. Vanaf 22 november starten Ans Withagen van Kookgenoot en Marijke Orthel van Urban Pilots een wekelijkse rubriek Proeftuinen van Utrecht op DUIC, de Utrechtse Internet Courant, om Utrecht beter op de kaart zetten als stad waar een groeiende groep mensen zelf het heft in handen neemt en met gezonde streekproducten actief bijdraagt aan de gezonde stad, als consument én als producent. Proeftuinen van Utrecht is een culinaire reis langs de moestuinen van Utrecht in tien delen. Met een tuinverhaal en een recept voor seizoensgroenten brengen wij de trend van stadslandbouw in Utrecht op je bord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s