Utrecht Oogst!

worteleend
Terug van weggeweest: de oogst uit de tuinen van Utrecht en omgeving gaat weer naar de markt midden in de stad. Lekker Utregs en Eetbaar Utrecht organiseren zaterdag 12 oktober Utrecht Oogst! Van 10-17 uur kun je op de Neude volop proeven van de stadslandbouw in Utrecht, geproduceerd door stadsboeren van professionele tuinderij en boerderij tot eigen balkontuin. Urban Pilots organiseert de Ruilmarkt en de Extreme groenten wedstrijd. Vul je tas met ‘tuinoverschot’ en zoek een plekje in de kramen van de Ruilmarkt. Je kunt van alles ruilen: van zaden, groenten, kruiden, bloemen en bollen tot gereedschap. Zo breng je gratis en voor niets variatie in de tuin en keuken. Uitzonderlijke oogst uit eigen tuin moet je voor 12 oktober beslist op waarde schatten: met een aardappel in de vorm van een hartje, een slangencourgette of een wortel met twee benen maak je kans op de Utrecht Oogstprijs! Gooi het dus niet weg, maar poets het op en laat het zien op de Neude. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s