Veel aandacht voor opening van de Nijeveldtuin

 

De opening van de Nijeveldtuin was een succes en het bezoek van de burgemeester heeft heel wat losgemaakt. De kinderen waren al direct blij toen zij hoorden dat Aleid Wolfsen zou komen. Op de dag zelf waren ze niet meer te houden! Ze stuiterden over het gras en zwermden rond Kees en mij om te helpen met de voorbereidingen. Er werd gevochten om wie de tassen mocht dragen en wie het fruit mocht snijden. Zij plukten bloemen voor de burgemeester en gaven hem bij aankomst direct hun tuinschilderij. Van tevoren waren ook de tuinvrouwen heel enthousiast over de feestelijke opening. In de keuken hebben drie Turkse tuinvrouwen de hele middag börek staan bakken, een Marokkaanse tuinmoeder droeg een schaal met zelfgebakken cake aan en een Marokkaanse tuinvader kwam met thee. Aziza las haar tuingedicht voor. Deze actieve tuinmoeder bood de burgemeester ook een indrukwekkend schilderij met gedicht aan. Verder waren de partners en betrokkenen aanwezig. De opening kreeg ruimschoots de aandacht in de regionale pers en vakwereld (7 artikelen). Ook onze Facebookpagina van Stichting Stadslandbouw Utrecht werd beter bezocht dan ooit (492 hits)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s