Tolsteegtuin genomineerd voor Innovatieprijs

 

De Tolsteegtuin is genomineerd voor de Innovatieprijs 2012 van AxionContinu, een ouderenzorgorganisatie met 13 vestigingen in Utrecht! De pilot is een succes: de samenwerking met alle betrokken partijen verliep gesmeerd, de moestuin ziet er mooi uit en maakt volop levendigheid los – nog voorbij de grenzen van het woonzorgcentrum, want uit de buurt zijn eveneens vrijwilligers betrokken bij het onderhoud. Dankzij de Tolsteegtuin zijn er nu plannen om een afdeling ‘kleinschalig’ (groep van ongeveer 12 demente bewoners) binnen Tolsteeg groentepakketten uit de tuin te geven. Onze droom komt steeds verder. Jij kunt ook actief bijdragen aan kleinschalige, lokale, biologische voedselproductie en -bereiding. Stem op de Tolsteegtuin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s