Stadsboeren in de historische moestuin van Eyckenstein


Op 6 augustus organiseren Lekker Utregs en een aantal biologische tuinders uit de regio Utrecht de ‘Boer zoekt burger-dag‘. Inwoners van Utrecht kunnen een dagje meehelpen op deze bijzondere bedrijven. Een goede gelegenheid om de praktijk van de stadslandbouw te verkennen in onze nieuwe rol als Stichting Stadslandbouw Utrecht. Wij gaan een middag uitlopers van aardbeienplantjes stekken in de historische moestuin van landgoed Eyckenstein in Maartensdijk. Intussen genieten wij van het warme weer, de rust van de mooie tuin en de gastvrijheid van de tuinder die voor allerlei lekkers heeft gezorgd. Meteen een handige kennismaking met tuinder Luuk Schouten en buurvrouw Agnes Looman van de naastgelegen kruidentuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s