NU Informeel bij i-did slow fashion

Nieuw Utrecht is altijd op zoek naar nieuwe initiatieven in Utrecht. Met de activiteit NU Informeel introduceert deze vereniging voor nieuwe stedelijkheid in Utrecht haar leden telkens bij andere innovatieve plekken in de stad. Enerzijds is dit een kennismaking en anderzijds biedt NU een brainstorm over een actuele vraag bij de initiatiefnemer. Urban Pilots organiseerde 14 september de NU Informeel bij i-did slow fashion. De prangende kwestie van Mireille Geijsen en Marion Poortvliet is een dringende behoefte aan een nieuwe locatie voor een artistiek modehuis dat ruimte biedt aan een atelier en een winkel. Uiteindelijk moet het een energieneutrale plek zijn in een verzamelgebouw met andere duurzame initiatieven. Momenteel verkopen zij hun kleding alleen via een webshop en vindt de modeproductie plaats in een flat te Overvecht die zij per januari wegens sloopplannen moeten verlaten. Mireille en Marion vertellen bevlogen hun verhaal over de totstandkoming van een duurzaam Nederlands modelabel in Utrecht. De leden van NU dragen op hun beurt allerlei bruikbare aanknopingspunten en contacten aan voor de nieuwe locatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s