Goede vrijdag!

Uit de eerste collectie van i-did slow fashion

De vrijdag is altijd al een bijzondere dag van dingen afronden en achter je laten. Daarna het plezier van het glas wijn waarmee je het weekend inluidt. Komende vrijdag hef ik dat glas op i-did slow fashion. Dan gaat de webshop live van een sprankelend Utrechts modemerk dat de wezenlijke waarden van mode viert en in ere herstelt. Kijk op www.i-did.nl om te zien wat ik hiermee bedoel. Vrijwel elke vrijdag is er verse aanvoer en kun je het weekend ingaan met nieuws van het modefront. Hierboven mijn eerste aangeschafte vestje van i-did, ontworpen door Marijke Lennards en gebreid door een bejaarde breister uit Utrecht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s